در حال بارگذاری ...
سه‌شنبه 1 اسفند 1396

اطلاعیه سازمان سنجش کشور در خصوص تمدید مهلت ثبت نام مرحله تکمیل ظرفیت دوره های کاردانی و کارشناسی نا پیوسته
سال 97-1396 تا 15 بهمن 1396

بدین وسیله به اطلاع کلیه داوطلبان علاقمند ( اعم از داوطلبانی که در آزمون مذکور ثبت نام نموده و یا ثبت نام ننموده اند ) می رساند که مهلت ثبت نام در تکمیل ظرفیت پذیرش رشته های تحصیلی  موسسات مذکور تا تاریخ 1396/11/15 تمدید گردیده  است. لذا داوطلبان در صورت تمایل میتوانند برای اطلاع از رشته های  تحصیلی دا رای ظرفیت خالی متناسب با نوع مدرک دیپلم خود در شاخه های فنی و    فنی حرفه ای یا کار دانش موسسات پذیرنده ،در سایت سازمان سنجش اقدامات لازم را نمایند.

بدیهی اولویت ثبت نام از داوطلبان براساس زمان مراجعه خواهد بود و ثبت نام از داوطلبان در زمان مراجعه منوط به وجود ظرفیت خالی در رشته مورد تقاضا می باشد.